‘Het Atoomkanon van Helmond’

‘Het Atoomkanon van Helmond’
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Op dinsdag 9 oktober wordt het lijvige boekwerk van Marcel Hermans over Jan Clijnk gepresenteerd in theater Het Speelhuis. De eerste Nederlandse Grand Prix-winnaar! Het eerste exemplaar is voor Bennie Jolink. De zanger van Normaal is een fan van Clijnk. Zo dook de naam van de Helmonder op in de song ‘De motocross is O.H.I.O.’: Jan Clynck, Broer Dirckx heel lang geleen, zie leren ons hoe ‘t mos, B.S.A. Greeves en Matchless, die høken an deur ‘t bos!”

Andere gasten van naam die naar het Speelhuis komen, zijn de oud-crossers Gerrit Wolsink, Pierre Karsmakers, Kees van der Ven en Peter Herlings.

Lees hier het volledige artikel in het Eindhovens Dagblad.

Geplaatst: Steven van Kempen/KEMCO

Uw reacties