Jan van Hastenberg Senior plotseling overleden.

Jan van Hastenberg Senior plotseling overleden.
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Vandaag bereikte ons het bericht dat Jan van Hastenberg Senior is overleden aan de gevolgen van een herseninfarct. Van Hastenberg Senior was jaren lang op het circuit te vinden aan de zijde van zijn zoon Jan van Hastenberg Junior. De inmiddels 39-jarige crosser uit Zijtaart reed vele jaren in de top van het KNMV Open Nederlands Kampioenschap met de door zijn vader geprepareerde motoren. In 2004 en 2005 werd Van Hastenberg derde in het KNMV ONK 125cc met een Honda van het Nestaan-JUMBO MX Team. In 2007 werd de Brabander nog tiende in het FIM Wereld Kampioenschap MX3.

Wij wensen de familie Van Hastenberg heel veel sterkste!

Door: Steven van Kempen/KEMCO

Uw reacties