Justin Barcia geeft forfait voor de AUS-X open

Justin Barcia geeft forfait voor de AUS-X open
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Justin Barcia zal op 10 November niet deelnemen aan de AUS-X open. Justin maakte dit nieuws zopas bekend via zijn Instagram pagina, waar hij te kennen gaf dat hij om dringende redenen niet in Sydney zal kunnen starten. Om welke redenen het precies gaat is niet bekend, al lijkt het vervolg van Barcia’s supercross seizoen verder niet gevaar te zullen komen.

Dit bericht bekijken op Instagram

With the fast approaching supercross season… I wanted to let all my Australian fans know in advance that unfortunately I will not be able to attend the Sydney @sxopensupercross . I am really disappointed I won’t be able to make it as I was really looking forward to it but a pressing issue has come up which will keep me from attending. Sorry too my Australian fans & thank you very much for the continued support. JB51

Een bericht gedeeld door justinbarcia (@justinbarcia) op

Tekst: Dieter Jans

Uw reacties