Kay De Wolf stapt over naar JM Racing.

Kay De Wolf stapt over naar JM Racing.
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Op het officiële persbericht is het nog even wachten. Toch verruilt vicewereldkampioen 85cc Kay De Wolf wel degelijk Beursfoon KTM voor JM Racing, het Husqvarna fabrieksteam van Jacky Martens. Net zoals Liam Everts zal de 14-jarige De Wolf volgend jaar zijn debuut maken in de EMX125. Gisteren was Kay al aan het werk op de Husqvarna TC125. 

De Wolf geldt als een groot talent. Naast zijn zilveren plak in het Junior WK, werd de coureur Eersel tweede in het  EK 85cc. In eigen land won hij zowel de Dutch Masters of Motocross als het ONK. Fotograaf Niek Kamper kreeg Kay gisteren al voor de lens in Hapert op zijn nieuwe motor. Check hier de foto’s!

Foto’s: Niek Kamper

 

Commentaar Kay de Wolf: ‘’Voor mij is dit een droom die uitkomt. Ik heb altijd opgekeken tegen het Husqvarna fabrieksteam en nu kan ikzelf met deze professionele mensen werken. Ik heb een geweldig seizoen gehad in 2018 waarbij ik twee titels heb gepakt in Nederland en tweede ben geworden in zowel het Europees als het wereldkampioenschap. Ik wil hiervoor het volledige Beursfoon KTM team bedanken voor alles wat ze voor mij hebben gedaan in de afgelopen twee seizoenen. Zij hebben mij de kans gegeven dat ik op hoog niveau kon presteren en daar ben ik ze zeer dankbaar voor. Nu is het tijd voor een nieuw hoofdstuk in mijn carriere en ik zal alles doen wat nodig is om stap voor stap beter te worden. Ik heb een geweldige groep mensen achter me staan en samen met hun wil ik een mooie periode in mijn carriere hebben met hopelijk veel successen.’’

 

De winterperiode van Kay zal hoofdzakelijk in het teken staan van voorbereiding. Zoals het er nu naar uitziet staat de eerste grote wedstrijd in de 125cc klasse in februari 2019 op het programma.

 

Bekijk hieronder beelden van Kay de Wolf op de Husqvarna TC125

Uw reacties