Video: Australisch SX kampioenschap – Ronde 2 in Coolum

Video: Australisch SX kampioenschap – Ronde 2 in Coolum
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

In ons verslag kon u al lezen wie de wedstrijden in de tweede manche van het Australische Supercross kampioenschap wist te winnen. Nu kan u naast lezen het ook eens rustig bekijken wie daar in Australië bij de beste behoren in het supercross vak. Leuk weetje of net niet zo leuk… deze wedstrijd werd gelijktijdig verreden met de “Motocross of Nations” daardoor mochten vele piloten zich niet kandidaat stellen om voor Australië de eer te gaan verdedigen. Een pijnlijke evolutie ingegeven de steeds latere datum van de “Motocross of Nations” en het supercrossgebeuren dat op zowat elk continent wel aan aandacht en belang wint.

Heat 1 – SX 1 Klasse

Heat 2 – SX 1 Klasse

Main Event – SX 1 Klasse

Heat 1 – SX 2 Klasse

Heat 2 – SX 2 Klasse

Main Event – SX 2 Klasse

Uw reacties