Video: Marvin Musquin klaar voor 2019.

Video: Marvin Musquin klaar voor 2019.
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

 Marvin Musquin gaat in 2019 opzoek naar zijn eerste grote 450 titel. In 2018 kwam de Fransman alvast dicht bij zowel de Amerikaanse supercross als outdoor titel, maar telkens moest hij mede door pech zijn meerdere erkennen in respectievelijk Jason Anderson en Eli Tomac. Om het in 2019 nog een stapje beter te doen heeft Musquin alvast de hulp van mede Fransman David Vuillemin ingeschakeld, en hoopt hij zo zijn titel aspiraties nog wat extra kracht bij te zetten. In deze interessante video vertelt Marvin alvast over zijn nieuwe samenwerking met Vuillemin, en licht hij zijn programma voorafgaande aan Anaheim 1 nog even toe bij onze collega’s van Transworld Motocross. Kijk en geniet dus nu van  Marvin Musquin tijdens de  factory KTM team introductie hier op MXMag! 

Video: Transworld Motocross

Tekst: Dieter Jans

Uw reacties