De cirkel is rond: Max Nagl terug bij KTM Sarholz!

De cirkel is rond: Max Nagl terug bij KTM Sarholz!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Voormalige vicewereldkampioen Max Nagl keert terug naar het team waar alles voor hem begon: KTM Sarholz Racing Team. De Duitse veteraan zal met Sarholz aan de start staan van alle Europese GP’s en uiteraard de ADAC MX Masters.

Het voorbije seizoen kwam Nagl uit voor het TM fabrieksteam. Aangezien TM zich terugtrekt uit het WK moest Max opzoeken naar een ander team. Dat heeft hij nu gevonden in het vertrouwde Sarholz KTM. “Alles begon met Burkhard (red. Sarholz) en Edith. Ik heb bij Sarholz mijn eerste grote successen gevierd. Het begon allemaal op de 85cc machine en eindigde  met de overstap naar het KTM-fabrieksteam in 2008. Ik ben super blij om nu terug te keren! Met behulp van KTM en onze partners kunnen we een goed pakket samenstellen. Hierdoor ben ik dan ook heel  gemotiveerd voor komend seizoen, zei de 31-jarige in Lommel wonende Duitser. “

Nagl wil in 2019 voor de ADAC MX Masters titel gaan en sterke resultaten in de MXGP neerzetten. “Toen we hoorden dat het project met TM en Max waarschijnlijk niet zou doorgaan, we hebben niet lang meer getwijfeld,” klinkt het bij Sarholz. Als je met een uitzonderlijke rijder als Max kan werken is dat een buitenkans. Voor ons team is het ook een grote eer dat Max na zijn carrière in verschillende fabrieksteams voor ons heeft gekozen. We zijn er honderd procent van overtuigd dat we komend seizoen veel mensen kunnen verrassen!”

Foto: Sarholz

Uw reacties