*Grand Opening Zaterdag 24 November*

*Grand Opening Zaterdag 24 November*
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Ben jij ook zo nieuwsgierig na het zien van dit vette filmpje van Daan Gerritsen naar F&H Racing Shop? Kom dan morgen naar onze Grand Opening tussen 10u en 18u en maak kans op een training stage met Marc de Reuver, een VIP arrangement naar de MXGP Valkenswaard, diverse cadeaubonnen, kleding, toffe goodies van o.a. Motul, Twin Air, Leatt en schrijf je ook snel in voor ons F&H Racing Shop rijders support programma!

En Meet & Greet al onze rijders voor een foto en handtekeningen sessie! Do we see you there?

Tot morgen op Westbaan 301, 2841 MC Moordrecht

#FHRacingShop #GrandOpening #KawasakiDealer #Kawasaki #FHRacingTeam

Geplaatst: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: #FHRacingShop

Uw reacties