HOT NEWS: Anstie naar Standing Construct KTM!

HOT NEWS: Anstie naar Standing Construct KTM!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Standing Construct KTM is verheugd om hun nieuwe rijder Max Anstie aan te kondigen. Hiermee is het rijderstrio van het Belgische MXGP team compleet, Anstie krijgt Glenn Coldenhoff en Ivo Monticelli naast zich als teamgenoten.

De 25-jarige Anstie heeft al een indrukwekkend palmares bij elkaar gereden. In 2015 werd hij derde in het WK MX2, gevolgd door een vierde plaats in 2016. In zijn eerste MXGP seizoen haalde hij verschillende keren het podium. Op het einde van het seizoen stal Max voor eigen publiek de show in de Motocross of Nations waar hij een dubbele reekszege boekte. Ondanks fysieke ongemakken liet Anstie in 2018 drie podiumplaatsen optekenen.

Max Anstie: “Ik kijk erg uit naar 2019. Standing Construct KTM is een geweldig team, we hebben uitstekend materiaal en een stevig programma. We zullen klaar zijn om er in 2019 tegen aan te gaan! Ik ben KTM en Tim erg dankbaar dat dit mogelijk is en dat ze mij deze kans bieden.”

Tim Mathys – Standing Construct KTM: “Ik ben erg blij dat ik Max heb getekend om in 2019 voor ons team te rijden. Al in onze MX2-periode waren we erg geïnteresseerd in Max. Met de steun van KTM zijn we erin geslaagd een overeenkomst te bereiken. Ik denk dan ook dat we voor 2019 een sterk team hebben!”

Uw reacties