Live kijken naar ADAC SX in Chemnitz

Live kijken naar ADAC SX in Chemnitz
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Naast de Supercross in het Zwitserse Genève tellend om de SX Tour, wordt in het Duitse Chemnitz de tweede ronde om het ADAC Supercross kampioenschap betwist. Ook deze wedstrijd kan u live bekijken. Vandaag kan u deze bekijken via de website van MDR Mediathek en morgen zal er een youtube livestream worden voorzien.

Maar vandaag kan u dus vanaf 20u20 terecht op de MDR Mediathek website om o.a. Tyler Bowers, Jeffrey Meurs, Steven Clark, Ryan Surratt, Florent Richier, Harri Kullas, Charles Lefrancois, Nick Schmidt, Ryan Breece, Frederik Noren en andere piloten als Nolan Cordens, Tom Koch, Adrien Malaval, Roel van Ham, Kade Walker, Clément Briatte aan het werk te zien!

Morgen zullen we vanaf de organisatie de link vrijgeeft ook deze posten, zodat u dit weekend kan smullen van een bom vol supercrossweekend.

Uw reacties