MXGP Zwitserland weer tegen gewerkt

MXGP Zwitserland weer tegen gewerkt
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

In Nederland en Belgie krijgen de motocross-circuits het steeds zwaarder te voor duren. Na Italie (Maggiora) komt daar nu ook Zwitserland bij! De organisatie voor de MXGP Switsersland heeft een vergunning aangevraagd om elf sprongen gedurende het jaar te laten liggen. Wanneer deze niet ieder jaar opnieuw hoeven te worden opgebouwd scheelt dat de organisatie ruim 200.000 Zwitserse Franken! De gemeenteraad van Gachnang heeft het verzoek echter afgewezen! Dit tot grote teleurstelling van Willy Läderach die vreest voor het evenement waar afgelopen seizoen zo’n 30.000 fans hebben kunnen genieten van prachtige wedstrijden.

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Yamaha Racing

Uw reacties