Trendhout en Stichting Circuit Oldebroek slaan handen ineen

Trendhout en Stichting Circuit Oldebroek slaan handen ineen
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Stichting Circuit Oldebroek en Trendhout hebben deze week een overeenkomst getekend waarmee Trendhout zich de komende vier (4) jaar hoofdsponsor mag noemen van de motocrosswedstrijden op circuit “de Bargen”. De in Oldebroek gevestigde firma is gespecialiseerd in onder andere overkappingen, buitenverblijven en kapschuren gemaakt van hoogwaardig en duurzaam Douglas hout.

“Stichting Circuit Oldebroek slaagt er keer op keer in om hoogwaardige evenementen naar de gemeente Oldebroek toe te halen en zetten de gemeente hiermee goed op de kaart. Zij hebben een enthousiaste groep vrijwilligers die tot heel veel in staat zijn, waardoor het circuit ieder jaar weer een geweldige uitstraling heeft” Aldus Maarten de Weerd van Trendhout.
Voorzitter Henri Bekenkamp is trots en zeer verheugd met deze overeenkomst. “Zonder de steun van sponsors kunnen wij van alles bedenken, maar dan blijft het bij ideeën die nooit realiteit zullen worden. Onze sponsors geven ons de kans om grote evenementen te kunnen blijven organiseren”

2019 gaat een bomvol jaar worden voor Stichting Circuit Oldebroek. 20 en 22 april vindt op circuit “de Bargen” een wedstrijd meetellend voor het Wereldkampioenschap Zijspancross plaats. In het weekend van 14 en 15 juni gaat Stichting Circuit Oldebroek voor de eerste keer een NK Autocross organiseren.

Bent u geïnteresseerd in de producten van Trendhout? Bezoek dan de website!

Geplaatst: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: #PaulWeyten

Uw reacties