Tweedaagse evenementen voor de Dutch Masters of MX!

Tweedaagse evenementen voor de Dutch Masters of MX!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

De Grand Prix kalender is aangepast waardoor onze vorige maand gepubliceerde datums voor de KNMV Dutch Masters of Motocross niet allemaal meer van toepassing zijn. De eerste wedstrijd zal volgens ons blijven staan in het weekend van 17 maart. De andere wedstrijden verwachten wij tijdens de weekenden op 14 april en 3 juni. Wij schrijven ‘weekenden’ want volgens geruchten gaat de DMofMX vanaf 2019 bestaan uit tweedaagse evenementen. Op zaterdag wordt er gekwalificeerd, op de zondag zijn de wedstrijden en worden dus de punten verdeeld. Het is nog niet officieel maar volgens ons gaat het kampioenschap beginnen in het Zeeuwse Axel!

DE VERWACHTE DATA:
1. 16-17 maart; TBA
2. 13-14 april; TBA
3. 2-3 juni; TBA
4. 19-20-21 juli; Lichtenvoorde

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: #NiekFotografie

Uw reacties