Video: MX World Going Global S1E3

Video: MX World Going Global S1E3
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Onderleiding van Youthstream verspreid het MXGP circus zich steeds meer over de wereld. In hun zoektocht naar nieuwe afzetmarkten voor deze oh zo mooie sport trok de MXGP paddock al onder meer naar landen als Argentinië, Indonesië en Turkije. Deze droom om motocross nog meer over de wereld te verspreiden is er één met een zware prijs om dragen voor vele teams en piloten. Toch blijft Youthstream volharden in zijn droom, om ooit in een niet Europees land de nieuwe Jeffery Herlings of Antonio Cairoli te ontdekken. In deze leuke video nemen de mensen van Red Bull ons dan ook mee achter de schermen van deze droom, en krijgen we inzicht in de huidige mondialisering van de motocross sport. 

Video: Red Bull Motorsports

Tekst: Dieter Jans

Uw reacties