Daniel Ricciardo krijgt KTM cadeau!

Daniel Ricciardo krijgt KTM cadeau!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Formule 1 ster Daniel Ricciardo heeft afscheid genomen bij Red Bull Racing. Voor het speciale afscheidsevenement in de fabriek in Milton Keynes kwam Red Bull met een origineel cadeau op de proppen: een splinternieuwe KTM 350SX-F!

Bij een afscheid leggen collega’s normaal gesproken een pot samen voor een geschenkje. In het geval van de zevenvoudige GP winnaar die vijf jaar voor Red Bull Racing reed, mocht het iets meer zijn! Tegelijk met het jaarlijkse fabrieksbezoek van de rijders vond een afscheidsfeest onder het thema #CheersDan plaats. Vooraleer Ricciardo en teammaat Max Verstappen op de foto gingen met de personeelsleden was er een officieel deel gepresenteerd door teambaas Christian Horner.

Naast speeches werden er ook heel wat grappige en ontroerende anekdotes over Ricciardo’s tijd bij het team opgehaald. Want wie de Australiër kent, weet dat het een erg relaxte kerel is. Ook op de afspraak was triallegende Dougie Lampkin.  Daniel, die volgend seizoen voor het Renault F1 team zal uitkomen, was erg blij met alle attenties. Toch fijn dus om te weten dat deze KTM een enthousiaste eigenaar krijgt!

Foto’s: Getty images/RedBull contentpool

Uw reacties