Inschrijvingen 2019 24MX Rookie’s Cup geopend!

Inschrijvingen 2019 24MX Rookie’s Cup geopend!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Al 8 jaar ze de motorclub van Pays des Olonnes zich volledig in om jonge rijders tussen 6 en 25 jaar een fantastisch evenement aan te bieden. Dàt is de basis van de 24MX Rookie’s Cup. En ook in 2019 gaat op de ingeslagen weg verder.

Vorige zaterdag, 15 december, werden de inschrijvingen voor de 2019 24MX Rookie’s Cup geopend. En je moet er echt vroeg bij zijn! Want voor de 2018 editie waren sommige categorieën in slechts 1 maand volzet. Wie eerst komt, eerst maalt. Wees er dus snel bij!

Leuke bonus voor 2019: het officiële24MX Rookie’s Cup T-shirt -gemaakt door de French Mud- is inbegrepen in het inschrijvingsgeld. Je weet wat je moet doen, check meteen www.rookiescup.com

Uw reacties