Video: AMA Supercross preview show

Video: AMA Supercross preview show
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Met een nieuw supercross seizoen voor de deur stijgt de spanning voor zowel teams als fans met de dag. Jason Anderson wil natuurlijk maar al te graag zijn titel verdedigen, maar moet daarvoor wel eerst langs Eli Tomac (die vorig seizoen 8 van de 17 wedstrijden wist te winnen), Marvin Musquin (3x tweede in 3 opeenvolgende kampioenschappen) en natuurlijk ook de nog steeds terugvechtende Ken Roczen. Zal straks één van deze 4 namen met de titel aan de haal gaan, of zien we alsnog één van de outsiders zich mengen in de debatten? Onze collega’s van Racer X gingen alvast opzoek naar antwoorden, en delen hun bevindingen met ons in deze leuke video! 

Video: Racer X Illustrated

Tekst: Dieter Jans

LEES MEER  Monster Energy AMA Supercross Calender 2021!

Uw reacties