Video: Jett Lawrence maakt indruk tijdens Mini O’s

Video: Jett Lawrence maakt indruk tijdens Mini O’s
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Jett Lawrence bestormt de Amerikaanse motocross-scene. Het 14-jarige broertje van Hunter Lawrence nam de afgelopen weken deel aan de Mini O’s, één van de belangrijke “Amateur Nationals” naast Loretta Lynns. In deze wedstrijden liet de Australiër alvast zien dat hij klaar is voor de stap naar het professionele gebeuren in 2020.

Op zijn kersverse Amsoil Honda, het jeugdteam van Geico Honda, behaalde hij zeer sterke resultaten in de best bezette reeksen als de: 450A (4de), 250A (3de) en de 250 Pro Sport (5de). In de het supercrossluik van de Mini O’s zagen we dat er aan de supercross skills nog een beetje werk is, maar daarvoor heeft hij nog alle tijd.

Uw reacties