114 Motorsports ook actief in het EMX250

114 Motorsports ook actief in het EMX250
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Afgelopen dinsdag maakte 114 Motorsports-Honda bekend met twee rijders te gaan uitkomen in het FIM Wereldkampioenschap MX2. Nu komen daar ook twee rijders bij in het Europees Kampioenschap 250cc. De 14-jarige Axel Louis gaat voor het team van Livia Lancelot uitkomen en hij krijgt de Japanner Chihiro Notsuka als teamgenoot! In 2016 won Notsuka het Japans Kampioenschap MX2 om in 2017 actief te zijn in de Grand Prix. Tijdens de Argentijnse GP brak hij echter zijn rug en keerde hij vroegtijdig terug naar Japan. Het EMX250 begint op 23-24 maart op het circuit van Matterly Basin tijdens de GP van Engeland.

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Honda

Uw reacties