Beta verlengt Liqui Moly overeenkomst

Beta verlengt Liqui Moly overeenkomst
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Beta is verheugd om aan te kondigen dat het haar samenwerking met oliefabrikant Liqui Moly heeft vernieuwd. Het 2018 sportseizoen was uitzonderlijk succesvol voor Beta Motor dat in totaal 7 wereldtitels verzamelde waaronder de individuele titels van Steve Holcombe, Brad Freeman en Matteo Cavallo.

Ook de jarenlange samenwerking tussen Beta en het Duitse oliemerk draait op volle toeren. Ook op technisch vlak geldt de spreuk “Never change a winning team” zodat beide partijen hebben besloten om hun samenwerking verder te zetten om nog betrouwbaardere en betere presterende smeermiddelen te ontwikkelen.

Liqui Moly kan via het verkoopnetwerk van Beta alle soorten smeermiddelen, schoonmaakmiddelen, motorolie, additieven en producten voor motorverzorging en -onderhoud leveren.

Foto: Beta Motor

Uw reacties