Breaking: Jason Anderson breekt arm en rib op training

Breaking: Jason Anderson breekt arm en rib op training
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Regerend 450 Monster Energy Supercross kampioen Jason Anderson brak gisteren (maandag) tijdens een val op training zijn arm en rib, zo melde Rockstar Husqvarna op hun Instagram pagina. Volgens enkele bronnen zou de blessure van Anderson van zulke aard zijn dat deze operatief behandelt moet worden, en Anderson vandaag dan ook deze operatie al heeft ondergaan. Momenteel is het dus nog koffiedik kijken naar de duur van Anderson’s revalidatie, al zou hij naar verluidt op zijn minst acht weken buiten strijd zijn.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Wishing @elhombre21 a speedy recovery following a crash that occurred during routine practice on Monday that resulted in a broken arm and rib. The defending @supercrosslive champion’s return to racing is undetermined. His expected recovery will be approximately eight weeks. @rockstarenergy #rockstarhusky pc: @cudby

Een bericht gedeeld door RockstarHusky (@rockstarhusky) op

Tekst: Dieter Jans

Uw reacties