BUD Racing-Kawasaki bevestigt GP deelname

BUD Racing-Kawasaki bevestigt GP deelname
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Al vele jaren richt BUD Racing-Kawasaki zich op het opleiden van Grand Prix-rijders. Dit gebeurde meestal in het bijprogramma van een Grand Prix weekend. In 2017 won het Franse team het Europees Kampioenschap 125cc met Brian Moreau. Ondanks de interesse van KTM blijft de zeer talentvolle crosser op Kawasaki uitkomen. Brian Hsu had al een contract met BUD Racing voor 2018 maar de Duitser kwam minimaal in actie door een schouderblessure. Moreau en Hsu gaan het volledige FIM Wereldkampioenschap MX2 rijden. Eerder deze week werd bekend dat Jimmy Clochet op een KX250F zal uitkomen in het Europees Kampioenschap 250cc. Ook in de 85cc-klasse is het Hossegor actief met Quentin Prugnieres en Daniela Guillen.

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Pascal Haudiquert

Uw reacties