Colton Haaker pakt de overwinning en de leiding!

Colton Haaker pakt de overwinning en de leiding!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

In het Caja Magica stadium van Madrid heeft Colton Haaker de derde wedstrijd van het FIM Wereldkampioenschap SuperEnduro 2018-2019 gewonnen. De Husqvarna-rijder wist twee van de drie wedstrijden op zijn naam te schrijven. Cody Webb wist een finale te zegevieren maar kwam ook een keer niet aan de finish. Met slechts twee scores werd Webb nog tweede in het dagklassement voor thuis-rijder Alfredo Gomez. Taddy Blazusaik kende geen goede dag, hij werd slechts negende! Haaker is de nieuwe leider, hij heeft 13 punten voorsprong op Webb. De volgende wedstrijd is op 9 februari in Budapest.

Uitslag FIM SuperEnduro #3; Madrid, E:
1 Colton Haaker USA Husqvarna 58
2 Cody Webb USA KTM 37
3 Alfredo Gomez E Husqvarna 34
4 Pol Tarres E Husqvarna 34
5 Blake Gutzeit Z-A Husqvarna 33

Tussenstand na 3 wedstrijden:
1 Colton Haaker USA Husqvarna 159
2 Cody Webb USA KTM 146
3 Taddy Blazusaik Pol KTM 128
4 Pol Tarres E Husqvarna 90
5 Alfredo Gomez E Husqvarna 80

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Husqvarna

Uw reacties