Gouwenberg verlaat nu al 2B1 Motorsport

Gouwenberg verlaat nu al 2B1 Motorsport
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Aan de samenwerking tussen Koen Gouwenberg en 2B1 Motorsport komt vroegtijdig een einde. De Noord-Hollander geeft aan dat de afspraken niet werden nagekomen en daarom heeft hij de samenwerking opgezegd. Gouwenberg zou voor het Harderwijkse team gaan uitkomen in de KNMV Dutch Masters of Motocross en het KNMV Open Nederlands Kampioenschap met Sander Agard-Michelsen als zijn teamgenoot.

“Het is heel jammer dat dit zo gelopen is, ik had er in ieder geval hele andere verwachtingen van. De afspraken die ik met hun heb gemaakt, zijn niet nagekomen en dat is zeer teleurstellend. Ik weet nu dan ook niet hoe dit seizoen eruit zal gaan zien voor mij.” aldus Gouwenberg

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: #Onbekend

Uw reacties