Honda maakt hun MX2-rijders eindelijk bekend

Honda maakt hun MX2-rijders eindelijk bekend
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Het heeft even op zich laten wachten maar Honda heeft hun rijders voor het FIM WK MX2 bekend gemaakt. Het Japanse merk zal met twee teams uitkomen. Na het behalen van de EMX250-titel maakt Mathys Boisrame de overstap naar het WK met Assomotor-RedMoto-Honda. Hij krijgt Brent Vandoninck als teamgenoot. De crosser uit Herentals begint trouwens aan zijn laatste MX2-seizoen!

Bij 114 Motorsports-Honda zien wij twee nieuwe gezichten; Mitch Evans komt over vanuit Australie en hij krijgt zoals we al eerder schreven Zach Pichon als zijn teamgenoot in het team van Livia Lancelot. Lees hier het volledige persbericht.

Dat betekent dus dat Bas Vaessen nog altijd geen officieel plekje heeft voor 2019! Stapt hij in bij Team KTM UK of komt hij alsnog met een eigen team?

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Jo Sierra

Uw reacties