Kay Ebben in het Galvin MX Team

Kay Ebben in het Galvin MX Team
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Na vele jaren op Yamaha gaat Kay Ebben (foto) in 2019 de overstap maken naar KTM! De Brabander gaat voor het Galvin MX Team uitkomen als teamgenoot van Joshua van der Linden. Beide rijders gaan uitkomen in de KNMV Dutch Masters of Motocross en het KNMV ONK 250cc. Verder staan er ook nog EMX wedstrijden op het programma. Verder zal het Galvin MX Team nog vier rijders inzetten tijdens de KNMV 250cc Cup-wedstrijden; Jordi van Orsouw, Rick Bouman, Dennis van Rooij en Maikel van Balen. Alle rijders gaan gebruik maken van SX250 motoren geleverd voor Hannamax Motorsport. Veelvoudig MON Kampioen Mike van den Bogaert doet een stapje terug in 2019 omdat hij vader wordt van een tweeling!

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: #NiekFotografie

Uw reacties