Lara de Kruif hangt de crosslaarzen aan de wilgen

Lara de Kruif hangt de crosslaarzen aan de wilgen
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Na wikken en wegen heeft Lara de Kruif besloten afscheid te nemen van haar geliefde sport. Motocross. De Overijsselse heeft geweldige jaren gehad en wil graag iedereen bedanken die haar heeft gesteund op welke manier dan ook. Haar grootste succes wist ‘MX Barbie’ te boeken in 2016 toen ze de MON Dames-titel wist te veroveren. Samen met haar broertje Lars ga ze een nieuwe uitdaging aan met het autocrossen!

Door het stoppen bied de 18-jarige dame haar beide KTM motoren te koop aan. Het gaat op een SX250F uit 2017 en een uit 2018. Via haar Facebookpagina is contact te krijgen met Lara.

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: #NiekFotografie

Uw reacties