LS2 Helmets tekent Kyle Chisholm

LS2 Helmets tekent Kyle Chisholm
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Helmenmerk LS2 Helmets blijft verder timmeren aan de weg. In Europa heeft het merk o.a. Max Nagl en Dennis Ullrich als ambassadeurs. Daar komt nu de populaire Amerikaanse veteraan Kyle Chisholm bij.

LS2 Helmets sloot een tweejarige overeenkomst af met Kyle Chisholm. Jon Kluiter, afdelingshoofd van LS2 USA: “LS2 heeft Kyle om een aantal redenen als uithangbord gekozen. Eerst en vooral is hij een gedreven rijder op de baan. Hij is een geweldige kerel in de omgang en net als wij waardeert hij familie. We zijn enthousiast om met Kyle te werken, omdat hij niet alleen populair is in Noord-Amerika, maar door zijn overwinningen en topprestaties bij Europese SX-evenementen zoals Bercy biedt hij LS2 nog meer exposure in Europa. “

Kyle Chisholm: “Ik ben echt heel enthousiast om in 2019 met LS2 Helmets te werken! Ik ben helemaal weg van het uiterlijk van de Subverter-helm en ik ben blij te weten dat ik één van de veiligste en beste helmen draag. We hebben echt een aantal leuke dingen in petto voor 2019. Zorg er dus zeker voor dat je onze sociale media-accounts volgt. Tot op de races! “

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kyle Chisholm (@kylechisholm11) on

Uw reacties