Ook Angelo Pellegrini start in A1!

Ook Angelo Pellegrini start in A1!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Natuurlijk is de AMA World Supercross Championship vooral een Amerikaanse aangelegenheid. Toch is het cool om te zien dat er ook Europeanen de uitdaging aan gaan. Ook de Italiaan Angelo Pellegrini, één van de beste Europese SX-specialisten, gaat vandaag van start in A1!

Angelo Pellegrini trainde deze winter in Californië en krijgt technische ondersteuning van het Motoconcepts Honda team. “Het voelt goed aan, ik heb veel samen getraind met Malcolm Stewart, Vince Friese en veel andere toppers. Ik heb dus een goed idee van mijn potentieel. Door die voorbereiding voel ik me klaar voor A1. Ik ga mijn uiterste best te doen, mijn motor is goed en dit is dan ook een geweldige kans.”

Ik wil het agency “Inukshuk” bedanken voor hun ondersteuning. Verder ook een dankjewel aan Tony Alessi en Motoconcepts Team, Roger Larsen en Seven MX, Matrix Concepts, Tag Metals, Hevik, Kappa Moto, AB1, ALPA-distributie, GoBig.shop , Piovani srl, Nikon, Risemousse, DCshoes, Bell, Scott, Dunlop, Red Bull, Alpinestars, Mobius, Cristalthick, Trafomec, Fuchs Silkolene, Selle Dalla Valle en alle fans die me elke dag schrijven, thanks!”

In 2017 werd Pellegrini de eerste Italiaan ooit die een AMA 450 Supercross finale haalde. Volg Angelo zijn avontuur van dag tot dag sociale media via Instagram of via Facebook

Tekst: Luca Pellegrini
Foto’s: Renofilter

 

Uw reacties