Ronald Starink na kort ziekbed overleden

Ronald Starink na kort ziekbed overleden
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Gisteren om 17.17 uur is Roland Starink na een korte ziekbed overleden. Hij was zeer bekend en geliefd op de circuits in geheel Europa. Hij was zeer betrokken bij de KNMV Motocross Scoutingsdag en zette zich altijd in voor de jeugd. Hij wist iedere crosser met raad en daad bij te staan. De jeugd was ook zijn passie en daar lag ook zijn kracht, hij zou zelfs nog een kind van de concurrent oprapen… want kinderen zijn geen concurrenten ze beoefenen allemaal hun passie met hetzelfde doel…winnen! Dat was hoe hij was en herinnert wil worden… Ronald “the wistleman” met motorcross als zijn passie.

Wij wensen Sandra en Yordy en alle mensen die nauw betrokken bij hem zijn heel veel sterkte!

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Rene MX Pics

Uw reacties