Yentel Martens blikt tevreden terug op Gurp TT

Yentel Martens blikt tevreden terug op Gurp TT
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing’s Yentel Martens bleef gisteren lang in strijd om de overwinning in de vijfde ronde van het Championnat de France des Sables in Grayan-Et-L’Hôpital. Pas in de laatste ronde moest hij het hoofd buigen voor Nathan Watson. 

Martens schoot als een pijl uit een boog en domineerde het begin van de wedstrijd. In de tweede helft leverde hij een wiel-aan-wiel gevecht met Watson. Pas in de laatste ronde haalde de Britse Red Bull KTM rijder de bovenhand. De zesde en laatste ronde van het Championnat de France des Sables vindt plaats op 3 februari in Enduropale le Touquet.

Yentel Martens: “Gurp was echt een mooie race. Hoewel ik er niet in slaagde om de overwinning te behalen, is het als rijder moeilijk om teleurgesteld te zijn na een dergelijke prestatie. Nathan en ik vochten de hele tijd en we hielden er een hoog tempo op na. Hij had net dat beetje extra in de laatste ronde, maar ik kan niet klagen want ik heb echt alles gegeven. Ik moet mijn team hartelijk bedanken, alles liep perfect. Mijn Husqvarna was geweldig en onze pitstops verliepen foutloos en snel. Met nog twee weken te gaan tot le Touquet kunnen we echt naar de wedstrijd beginnen toeleven. Vandaag heb ik laten zien dat ik naar de Enduropale kan gaan en dat ik er een kandidaat voor de overwinning kan zijn. Alles loopt uitstekend en binnen hebben we een gevoel dat we daar iets speciaals kunnen laten zien. “

Foto’s: Pascal Haudiquert

Uw reacties