Charles Lefrancois is de King of Herning

Charles Lefrancois is de King of Herning
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

In de Bank Boxen Arena heeft Charles Lefrancois de tweede dag de Supercross in het Deense Herning gewonnen. De Suzuki-rijder won de finale nadat hij de beste start nam en niet meer om hoede te kijken. Adrien Escoffier begon als tweede aan de wedstrijd maar hij ging even in de fout waardoor hij vijfde werd. Florent Richier wordt tweede in de finale voor Duitser Domininque Thury en de Amerikaan Ryan Breece. De winnaar van de eerste avond, Kevin Ballenger, komt nu niet verder dan een zesde plaats. Met deze overwinning en de derde plaats een dag eerder is Lefrancois de nieuwe King of Herning.

Uitslagen Supercross; Herning, Denemarken:
Zaterdag
SX1
1 Charles Lefrancois F Suzuki
2 Florent Richier F Honda
3 Dominique Thury D Husqvarna
4 Ryan Breece USA Yamaha
5 Adrien Escoffier F Honda
6 Kevin Ballenger F Yamaha
7 Hugo Basaula Por Kawasaki
8 Cedric Soubeyras F Suzuki
9 Adam Chatfield GB Honda
10 Kim Sorensen DK Kawasaki
Alle uitslagen vanuit Hering vind je HIER.

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: #NiekFotografie

Uw reacties