Christian Craig geeft forfait voor Dallas

Christian Craig geeft forfait voor Dallas
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Christian Craig waagde ondanks een blessure aan zijn duim alsnog een poging om in Minneapolis zijn titel aspiraties levend te houden. Helaas voor Craig werd al snel duidelijk dat zijn duim geen volledige racedag aankon, waardoor hij zich genoodzaakt ziet om zich terug te trekken voor de wedstrijd in Dallas. Craig deelde dit nieuws zelf via social media, en verklaarde dat nu hij uit de titelstrijd geslagen is hij de tijd zal nemen om zijn duim volledig te laten genezen. Wanneer we Craig opnieuw achter het starthek zullen zien verschijnen is nog niet duidelijk, maar tot nader order telt het AMA supercross kampioenschap naast Jason Anderson opnieuw een fan favorite minder. 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Bummed we won’t be lining up for Dallas this weekend. I was hoping to salvage some championship points in Minneapolis but obviously my thumb couldn’t hang all night. Since I’m now out of the championship, I’m going to give my thumb some more time to heal & be better prepared when I line back up. We tried tho ‍♂️. Thanks team!

Een bericht gedeeld door Christian Craig (@christiancraig) op

Tekst: Dieter Jans

Uw reacties