De Groesbeekse wintercross wordt verplaatst!

De Groesbeekse wintercross wordt verplaatst!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

De organisatie van de Wintercross in Groesbeek heeft besloten de wedstrijd een andere datum te geven. De wedstrijd stond dit weekend op de kalender maar wordt verzet naar 24 februari! Dit is gedaan door de weersvoorspellingen van de komende dagen. Er wordt heel veel regen verwacht en dat heeft het bestuur doen besluiten de wedstrijd te verplaatsen. Het prijzengeldschema blijft gelijk, de winnaar bij de Inters verdient 1000 Euro! Daarbij zorgt het verplaatsen van deze wedstrijd ervoor dat het dichterbij het seizoen is waardoor er misschien meer rijders in actie willen komen om wedstrijdritme op te doen.

Via #KEMCOManagement zijn er nog startplaatsen beschikbaar.

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: MBC De Zeven Heuvelen

Uw reacties