Dean Wilson vervangt Jason Anderson binnen het Husqvarna fabrieksteam

Dean Wilson vervangt Jason Anderson binnen het Husqvarna fabrieksteam
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Dean Wilson zal tot het einde van het lopende supercross seizoen de overstap maken naar het Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing team. Zo maakte Wilson en het team beide bekend via hun Instagram pagina. Dean zal dus zoals verwacht de plek van de geblesseerde Jason Anderson overnemen binnen het Husqvarna fabrieksteam, dat komend weekend in Minneapolis dankzij een terugkerende Zach Osborne opnieuw met twee rijders aan de start zal verschijnen. 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

PART 1 – I’m really excited to be joining the @rockstarhusky team for the remainder of the season. Thank you everyone who supports me! – – – @rockstarenergy @husqvarnamotorcyclesusa @onealracing @artificialgrassliquidators @ignite @ride100percent @alpinestars @bestmxinc @epoxy_it_so_cal @toyotaescondido @dubyausa @ethika @ridedunlop @wp_usa @ctikneebraces @protaper @fmf73 @guts_racing_inc @maximausa @galferusa @ridecalifornia @rekluse_motorsports @mechanix_wear @magiksc @rk_excel @cvrdcanopies @nihiloconcepts @versatilewraps @acerbisusa @ogio @_xtrig_ @twin_air @taggerdesigns @docwobimports @temeculat_shirtprinters @superkels @mohead25 @bbhewitt @scuba821 @erickkozin39 @paulperebijnos @egrondahl351 @dillongeorgian @sarahvanicek @broctickle #tk

Een bericht gedeeld door D E A N O (@deanwilson15) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

PART 2 . – – – @rockstarenergy @husqvarnamotorcyclesusa @onealracing @artificialgrassliquidators @ignite @ride100percent @alpinestars @bestmxinc @epoxy_it_so_cal @toyotaescondido @dubyausa @ethika @ridedunlop @wp_usa @ctikneebraces @protaper @fmf73 @guts_racing_inc @maximausa @galferusa @ridecalifornia @rekluse_motorsports @mechanix_wear @magiksc @rk_excel @cvrdcanopies @nihiloconcepts @versatilewraps @acerbisusa @ogio @_xtrig_ @twin_air @taggerdesigns @docwobimports @temeculat_shirtprinters @superkels @mohead25 @bbhewitt @scuba821 @erickkozin39 @paulperebijnos @egrondahl351 @dillongeorgian @sarahvanicek @broctickle #tk

Een bericht gedeeld door D E A N O (@deanwilson15) op

Tekst: Dieter Jans

Uw reacties