Febvre en Watson winnen in Lacapelle Marival!

Febvre en Watson winnen in Lacapelle Marival!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Vandaag was de laatste generale repetitie voor dat het WK volgende week van start gaat in Argentinië. In het Franse Lacapelle Marival waren er reeksen voor MX1, MX2 en 125cc piloten.

In de 125cc klasse stond er geen maat op de Nederlander Kay de Wolf. Hij finishte tweemaal als eerste voor Liam Everts en Xavier Cazal. In de MX2-klasse was Ben Watson erg sterk met winst in beide reeksen. Thomas Kjer Olsen werd twee keer tweede voor de Australiër Mitch Evans. KTM-rijder Tom Vialle werd knap derde en onze landgenoot Jago Geerts werd vijfde door telkens een vijfde plaats te scoren in de reeksen.

Bij de zwaarste motoren in de MX1 ging de winst naar Romain Febvre. Hij won dankzij winst in de tweede reeks want Gautier Paulin won eerder de eerste reeks en scoorde dus evenveel punten. Jeremy Seewer werd derde voor Clement Desalle. Zijn teammaatje Julien Lieber werd negende in de eindstand. Dan was er ook nog de superfinale met de piloten uit MX1 en MX2 gecombineerd. Ook die ging naar Febvre voor Max Anstie en Gautier Paulin.

 

Uw reacties