F&H Racing Team weer verder met KEMCO Sports PR

F&H Racing Team weer verder met KEMCO Sports PR
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Het F&H Racing Team heeft ook voor het seizoen van 2019 hun samenwerking met KEMCO Sports PR verlengt. Na iedere wedstrijd ontvangt de media, alle sponsoren, vrienden, bekende en belangstellende een verslag van het Zuid-Hollandse team. Daarnaast zal KEMCO de updates op Twitter, Facebook en Instagram voor hun rekening nemen. Tot slot gaat KEMCO Management alle aanmeldingen voor de rijders, die in diverse kampioenschappen gaan uitkomen, verzorgen. De Kawasaki team zal met Adam Sterry en Henry Jacobi gaan uitkomen in het FIM Wereld Kampioenschap MX2. Roan van de Moosdijk is actief in het Europees Kampioenschap 250cc. Ook tijdens de KNMV Dutch Masters of Motocross zal het trio in actie komen.

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: #ShotbyBavo

Uw reacties