Honda en Forever 21 presenteren tweede kledinglijn.

Honda en Forever 21 presenteren tweede kledinglijn.
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Voor een tweede maal hebben Honda en Forever 21 besloten om de handen in elkaar te slaan, en een nieuwe kleding collectie op de markt te brengen. De collectie in voornamelijk geïnspireerd op vintage racekledij uit de jaren 80 en 90. De collectie is zowel voor mannen als vrouwen beschikbaar en bestaat voornamelijk uit cropped hoodies, bodysuits, race jassen en -broeken, korte broeken, t-shirts en nog veel meer, natuurlijk allemaal uitgedost met het Honda logo. Of we binnenkort ook veel van deze kleding in het straatbeeld zullen zien verschijnen laten wij geheel in het midden, feit is wel dat deze opmerkelijke tweede samenwerking zeker voor de nodige aandacht zal zorgen. 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

#FOREVER21SAVAGE 🔥 The collab you never saw coming. The second drop of #F21xHonda goes live today! Who’s about to cop? @21savage 🏍💨

Een bericht gedeeld door forever21 (@forever21) op

Tekst: Dieter Jans

Uw reacties