Inschrijvingen enduro Mettet geopend!

Inschrijvingen enduro Mettet geopend!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Na Holten zijn nu ook de inschrijvingen voor de enduro van Mettet geopend. Meteen de eerste endurowedstrijd in België in 2019. MC Dinant zal op zondag 31 maart alle endurorijders verwelkomen op het circuit van Mettet voor de start van een endurowedstrijd over een parcours van 50 km met 2 mooie speciale proeven.

Nieuw dit jaar is dat rijders die met een dagvergunning (vergunning 1 manifestatie) willen deelnemen, deze vergunning nu ook via onze toepassing My FMB-BMB kunnen onderschrijven en dit aan een voordeliger tarief dan wanneer ze ter plaatse op de dag zelf wordt geregeld (10 EUR extra).

Bovendien vermijd je zo de administratieve rompslomp aan de inschrijftafel.  Deze rijders schrijven zich in via het inschrijvingsformulier gepubliceerd op de BMB website en onderschrijven vervolgens hun vergunning 1 manifestatie via My FMB-BMB. Nog beter en voordeliger is uiteraard gewoon deelnemen met een BMB jaarvergunning enduro 2019 !

Meer info over de endurowedstrijd van Mettet vind je hier

Tekst: BMB

Uw reacties