Jacky Martens & friends steunen ‘To walk again’

Jacky Martens & friends steunen ‘To walk again’
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Vorig jaar vierde Jacky Martens een jubileum -het was immers 25 jaar geleden dat hij wereldkampioen motorcross 500cc werd- met een leuk feest. De aanwezigen konden hier ‘To walk again’ steunen. Die kleine actie leverde een verrassend resultaat op want gisteren overhandigde Jacky een cheque van maar liefst 2.674 euro!

“Een cadeau voor dat feest wilde ik niet. Het leek ons meer gepast om de mensen een donatie te vragen voor een goed doel. Eigenlijk kwamen we bijna vanzelfsprekend uit bij ‘To Walk again’ omdat we daar heel dicht bij betrokken zijn via Joël Roelants. Joël was vorig jaar de trainer van Thomas Covington, terwijl Rasmus Jörgensen Thomas Kjer-Olsen trainde,” legt Martens uit.

Normaal gesproken zou Dr. Toon Claes, boegbeeld van ‘To walk again’, zelf aanwezig geweest zijn maar hij was verhinderd door een medische conferentie.  “We hebben maar liefst 2.674,85 euro opgehaald. Een mooi bedrag, wat ik zelf nooit had verwacht.” Ivo van ‘To walk again’ mocht gisterenavond de cheque in ontvangst nemen op de jaarlijkse  teampresentatie van het Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing team in restaurant De Engel in Zandhoven.

Foto: Bavo Swijgers

Uw reacties