Jeremy Seewer gaat voor Fox brillen

Jeremy Seewer gaat voor Fox brillen
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Fox Racing is trots  om hun nieuwste samenwerking aan te kondigen. Vanaf dit seizoen zal Jeremy Seewer Fox brillen dragen. Dit is een opmerkelijke overeenkomst want het is allereerste exclusieve brillencontract in de geschiedenis van Fox! De Yamaha gaat Fox’s innovatieve VUE-bril gebruiken.

De tweevoudige MX2 vicewereldkampioen -2016 en 2017- stapte vorig jaar met succes over naar de koningsklasse. Dit jaar rijdt de jonge Zwitser voor het prestigieuze Monster Energy Yamaha Factory MXGP Team.

Austin Hoover, FOX MX Category marketingmanager: “We zijn super enthousiast om Jeremy er bij te hebben. We hebben ook het gevoel dat Jeremy goed bij ons merk past. Om hem in de familie te brengen als de eerste exclusieve “brilatleet” spreekt boekdelen over wat we op productniveau doen met onze nieuwe VUE-bril. Iedereen bij Fox kijkt erg uit naar onze toekomst met Jeremy. We kunnen wachten op de start van het seizoen in Argentinië. “

Jeremy Seewer: “Het is voor mij een eer om deel uit te maken van de FOX-familie. Dat ik dan ook nog eens de allereerste exclusieve ‘goggle-only’ rijder ben, maakt het des te meer bijzonder!”

Bezoek een lokale Fox-dealer of kijk op www.foxracing.com voor meer informatie en om het volledige assortiment Fox-producten te raadplegen

Foto: Fox

 

 

Uw reacties