Max Nagl verrast vriend en vijand!

Max Nagl verrast vriend en vijand!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Veteraan Max Nagl (Sarholz- KTM) schudde gisteren iedereen flink wakker. In een sterk deelnemersveld tijdens de afsluitende Internazionali d’Italia wedstrijd in Mantova $werd hij in de superfinale tweede na Tony Cairoli!

Eerder op de dag was de 31-jarige Duitser in de MX1 race vijfde geworden na Gautier Paulin.

Max Nagl: “Ottobiano was moeilijk. Dat was mijn eerste wedstrijd, maar in Mantova reed ik voor de eerste keer op de Sarholz KTM wedstrijdmotor. Ik was enorm onder de indruk hoe goed de motor wel is! Eigenlijk is alleen de motor wat bijgwerkt want de vering is standaard en toch is de motor verrassend goed. Daar heeft het team prima werk mee geleverd. Ik ben blij om te staan waar ik nu sta. Met de steun van al mijn privé-sponsors en de vele fans die het mogelijk hebben gemaakt dat ik naar Argentinië ga. Ik heb er weer zin in.”

Door de blessure van Jeffrey Herlings droomden sommige (Duitse) fans al van een MXGP seizoensstart op fabrieksmateriaal voor Nagl. Pit Beirer liet aan Speedweek echter weten dat dit niet binnen de plannen paste. En hij voegde er aan toe dat het meestal weinig goeds oplevert als een privé-rijder snel moet overstappen op een fabrieksmotor…

Eén ding staat vast: Max Nagl is terug van weggeweest!

Foto: S. Taglioni

Uw reacties