Brian Bogers tevreden maar verbetering nodig

Brian Bogers tevreden maar verbetering nodig
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

In Neuquen wist Brian Bogers zich beide manches in de MXGP-punten te rijden. De Eindhovenaar heeft een verschrikkelijk 2018 achter de rug en kijkt terug naar de Argentijnse GP. “Ik voelde me best goed op de zondag en het was beter dan op zaterdag, dus dat was positief. Ik heb het gevoel dat ik veel meer van het race-ritme nodig heb nadat ik zo lang weg ben geweest. Hoe dan ook, ik denk dat ik het snel terug zal krijgen en de tweede manche was al beter dan de eerste, ook al was ik 17e vergeleken met de 16e in de eerste manche. Het doel was de top 15 voor dit weekend en ik denk dat het dichtbij was met twee solide manches en er is niets vreemds gebeurt. Ik ben dus best blij met dit weekend en het is leuk om te weten waar ik nu ben en waar ik verbetering nodig heb.”

Geplaatst: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: @ShotbyBavo

Uw reacties