Dubbelslag Amandine Verstappen in Frans kampioenschap!

Dubbelslag Amandine Verstappen in Frans kampioenschap!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

De Belgische Amandine Verstappen (19) domineerde vandaag de eerste ronde van het Franse vrouwenkampioenschap. In Chateau Gontier (Mayenne) stond geen maat op de jonge Yamaha rijdster. Ze won de eerste manche zelfs met meer dan 31 seconden voorsprong op Mathilde Martinez.

Vorig jaar eindigde Verstappen 6de in het WMX wereldkampioenschap. Het WK voor vrouwen begint op 30 en 31 maart in Valkenswaard!

MX Féminin Chateau Gontier Race 1
1. Amandine Verstappen, 2. Mathilde Martinez, 3. Mathilde Denis, 4. Justine Charroux, 5. Virginie Germond, 6. Manon Haudoire, 7. Lisa Guerber, 8. Lucie Jussiaume, 9. Anais Nowakowski, 10. Camille Viaud 22

MX Féminin Chateau Gontier Race 2
1. Amandine Verstappen, 2. Justine Charroux, 3. Mathilde Martinez, 4. Mathilde Denis, 5. Virginie Germond, 6. Lisa Guerber, 7. Manon Haudoire, 8. Anais Nowakowski, 9. Agathe Mazoue, 10. Camille ViaudEindstand

1. Amandine Verstappen 50, 2. Mathilde Martinez 42, 3. Justine Charroux 40, 4. Mathilde Denis 38, 5. Virginie Germond 32, 6. Lisa Guerber 29, 7. Manon Haudoire 29, 8. Anais Nowakowski 25, 9. Agathe Mazoue 22, 10. Camille Viaud 22

Foto’s: FB Oxbenmx

 

 

Uw reacties