Glenn Coldenhoff heeft geen geduld!

Glenn Coldenhoff heeft geen geduld!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Door een ongelukkige val op training in Lommel zag Glenn Coldenhoff zijn hele voorbereiding overhoop gehaald.  De Standing Construct KTM rijder “haalde” weliswaar de openings GP in Argentinië maar met minimale tijd op de motor moest Glenn genoegen nemen met een handvol WK punten…

Nee, risico heeft Coldenhoff niet genomen met zijn deelname aan de eerste MXGP-wedstrijd van het seizoen. De coureur uit Heesch noemt de plekken waar hij last van had, maar zijn rug, nek en pols zijn volledig hersteld. “Ik heb nog wel pijn. Die pijn moet langzaam weggaan. Maar er kan niets meer gebeuren, het is niet dat ik een extra groot risico heb.”


“Het enige risico dat ik heb genomen, is dat ik geen punten zou scoren in Argentinië. Maar ik heb toch nog zeven punten gepakt”, zegt Coldenhoff. Punten halen was het doel, maar echt tevreden is hij niet. “Nee, ik ben er niet blij mee. Ik had iets meer verwacht van de resultaten. Ik heb niet veel Europese rijders achter me gelaten. Ik had stiekem op meer gehoopt. Aan de andere kant mag ik ook niet klagen.”

Lees het volledige artikel hier op de site van Omroep Brabant.

Tekst: Fabian Eijkhout
Foto’s: shotbyBavo

Uw reacties