Jed Beaton weer van de partij in Matterley

Jed Beaton weer van de partij in Matterley
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Tijdens de voorbereidingswedstrijd in Lacapelle-Marival liep Jed Beaton een rugkwetsuur op. Het herstel van de Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing rijder verliep gelukkig voorspoedig. In die mate zelfs dat de voormalige Australische MX2 kampioen dit weekend weer van de partij is in Matterley Basin.

“Ik heb twee dagen motortraining achter de rug maar de herstelperiode van drie weken is dan ook vrij kort. Verwachtingen heb ik eerlijk gezegd niet, en mijn team evenmin,” aldus Jed aan onze collega’s van Mootoonline. “Mijn doel is gewoon om wedstrijdritme op te doen, zo goed mogelijk te rijden en al wat punten te sprokkelen om daarna race na race te verbeteren.

In 2018 kwam Beaton vreselijk ten val in Winchester. Hij brak er beide benen. Dit weekend is de ‘Tasmanian devil’ één van de drie Australiërs in de Britse GP waar ook Dean Ferris (MXGP) en Mitch Evans aan de start verschijnen.

Foto: shotbyBavo

Uw reacties