Jeffrey Dewulf back in the game!

Jeffrey Dewulf back in the game!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

In Matterley Basin zagen we alleen Petar Petrov en Mattis Meersschout in actie. Dit weekend treedt KTM North Europe Racing echter op volle sterkte aan want ook Jeffrey Dewulf rijdt in Valkenswaard!

De West-Vlaamse zandspecialist kreeg enkele weken rust voorgeschreven nadat hij in Le Touquet zijn pols bezeerde. Ondertussen zit ‘JD’ alweer een tijdje terug op de motor. “Tja, meteen weer beginnen in een GP is niet ideaal maar het is niet anders! Jammer dat Axel werd afgelast natuurlijk al denk ik dat de nieuwe datum heel positief is voor de club en de rijders. In principe had ik Matterley Basin ook al wel kunnen rijden toch hebben we er nog voor gekozen om een week te wachten. Ik zou er gereden hebben met heel weinig trainingsuren op harde banen en op deze manier had ik nog een week om ook fysiek de puntjes op de i te zetten,” aldus Jeffrey.

Hoewel Dewulf al vaker toonde dat hij zeker de top-15 waard is in zanderige Grote Prijzen blijft hij voorzichtig over zijn eerste MXGP van het seizoen. “Aantreden als de concurrentie al goed gerodeerd is, blijft sowieso een uitdaging. Verwachtingen heb ik dan ook niet meteen, we zullen wel zien wat het weekend brengt!”

Foto: Xavier Leporcher

Uw reacties