Marvin Musquin nog niet zeker van de overwinning!!

Marvin Musquin nog niet zeker van de overwinning!!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

In Seattle heeft Marvin Musquin zijn tweede overwinning van het seizoen gepakt. Het is echter nog niet zeker of de Fransman zijn overwinning mag houden! Tijdens een vlagsituatie heeft de KTM-rijder echter gesprongen en dat incident wordt momenteel door de wedstrijdleiding onderzocht! De voormalige MX2 Wereldkampioen nam de beste start in de finale en won deze voor Ken Roczen en Eli Tomac. Cooper Webb moest genoegen nemen met de vierde plaats en ziet teamgenoot Musquin dus veel punten goed maken. Het is echter afwachten wanneer de wedstrijdleiding bepaald of Musquin gestraft wordt voor het missen van de ‘Red Cross’ vlag.

Wordt vervolgd…

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Simon Cudby

Uw reacties