Tomac en Savatgy vertellen over Daytona

Tomac en Savatgy vertellen over Daytona
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

De tiende wedstrijd van het MonsterEnergy AMA Supercross Kampioenschap verliep goed voor Kawasaki. Austin Forkner en Eli Tomac (foto) wisten de wedstrijd op de Daytona International Speedway te winnen! Daarbij doet Tomac hele goede zaken en is de titelstrijd in de koningsklasse nog net gestreden! Tomac en zijn teamgenoot Joey Savatgy vertellen over hun wedstrijd.

Eli Tomac – “Man, wat een goede avond! Het voelt geweldig om hier bovenop het podium te staan in Daytona. Deze wedstrijd is zo’n unieke race en ik ben altijd bijzonder gemotiveerd om voor deze menigte een overwinning kunnen behalen. Ik kon vanavond een goede start pakken, wat zo cruciaal was. Deze overwinning is heel speciaal voor mij en ik ben vereerd om een van de vijf crosser te zijn die hier drie keer hebben gewonnen. Ik ben nu al enthousiast voor volgend weekend en ben er klaar voor om dit momentum aan te houden.”

Joey Savatgy – “Het is fijn om terug te zijn in Daytona, vooral omdat het dichtbij mijn huis is zodat wij de auto kunnen pakken. Het is toch een soort thuiswedstrijd waardoor ik mij gesteund voelde door het publiek. Ik voelde me de hele nacht op mijn gemak en onze snelheid en consistentie is elk weekend te zien. De unieke baanlay-out hier benadrukte echt onze sterke punten, dus ik voel me best goed. Ik ben zeer tevreden met deze top 5-finish en dat levert natuurlijk belangrijke punten op.”

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Kawasaki

Uw reacties