VIDEO: de lelijke val van Febvre

VIDEO: de lelijke val van Febvre
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

We beginnen met het goede nieuws: Monster Energy Yamaha’s Romain Febvre werd gisteren na zijn zware crash in de tweede manche naar ‘n plaatselijk ziekenhuis gebracht voor verder onderzoek. Yamaha bracht vandaag naar buiten dat de ex-wereldkampioen ok is.

Febvre maakte in Argentinië een gretige indruk. De snelle Fransman won de kwalificatierace op zaterdag en eindigde in de openingsreeks  op zondag derde na Tony Cairoli en Tim Gajser. Aan het slot van de tweede reeks liep het verkeerd in de waves. Hierbij kwetste Romain zich aan de rechtervoet-enkel.

Wat deze blessure precies inhoudt zal nog moeten blijken want de Yamaha sterrijder gaat eerstdaags voor een tweede opinie naar zijn dokter in België.

Foto: Yamaha Racing

Uw reacties